Köp mina böcker!

Älskade ungar + Ska det vara så här?
Beställ Älskade ungar och Ska det vara så här? direkt via mig till specialpriset 129 kr inkl. moms och frakt. Mina två självbiografiska böcker som handlar om hur det varit för oss att leva med barn som har särskilda behov (högfungerande autism, ADD och astma/allergi) i familjen. Böckerna finns även på bibliotek, att beställa i de flesta internetbutiker och via vår egen Bokeributik men för att få dem till detta pris mailar du beställningen till mig direkt och betala med Swish eller förhandsinbetalning via bank!

Om Älskade ungarOm att leva med barn som har särskilda behov (ADD, högfungerande autism och svår astma/allergi) i familjen. Om att försöka få vardagslivet och förskolan/skolan att fungera. Och kanske allra mest om att kämpa för att hoppet och kärleken ska överleva.
Helena Dahlstrand berättar utifrån sitt perspektiv som mamma och denna bok är utgiven första gången år 2000 på Gravander & Widerlöv förlag. Andra upplagan släpptes tio år senare inför utgivningen av den fristående uppföljaren Ska det vara så här? 

Om Ska det vara så här?: Neuropsykiatriska funktionshinder syns inte på utsidan men märks i allra högsta grad i vardagen. Att vara tonåring är aldrig lätt. Att vara tonåring med en diagnos som högfungerande autism och ADD kan vara riktigt tufft. Hur fungerar det egentligen med skola, vård och samhällets stöd i praktiken? Vad kan det bli för konsekvenser när det inte fungerar alls?
Den här boken är skriven av mamma Helena tillsammans med dottern Sanna och bonuspappa Peter. Storasyster Sabina har gjort illustrationerna.Tant de Lux: 50 och sen då? 
En liten bok med samlade tantfunderingar inför min 50-årsdag 2014. De flesta texterna är tidigare är publicerade i min blogg med samma namn och en del är avdammade ikter och kortnoveller från byrålådan. Trycktes endast i en liten upplaga för familj och vänner vid utgivningen. Men nu går boken även att beställa via mina bloggar. Priset är 79 kr inkl. moms och fraktMaila din beställning direkt till mig och betala enkelt via Swish eller förhandsinbetalning via bank!

Duo Dito Förlags Tidsnovelltrilogi

Beställ alla tre tidsnovellantologierna till paketpris för endast 199 kr inkl. moms och frakt! Tidsnovellerna är resultatet av en novelltävling med samma namn som jag drev via vårt Duo Dito Förlag tillsammans med Anders Textorius för några år sedan. Vinnarna i varje deltävling publicerades i respektive novellsamling. Själv var jag ansvarig för samordningen och som redaktör och layoutare. Ett projekt jag är mycket stolt över! Böckerna bibliotek, att beställa i de flesta internetbutiker och via vår egen Bokeributik men för att få dem till detta pris mailar du beställningen till mig direkt. Betala enkelt med Swish eller förhandsinbetalning via bank!Inga kommentarer: