måndag 14 april 2014

Finalister i Framtidsnovellen

Nu har det intensiva, men superroliga urvalsarbetet av förlaget och vår superproffsiga jury bestående av Anna Gable och KG Johansson till Duo Ditos novellantologi Framtidsnovellen. Tävlingsledare Anders Textorius kommer att avslöja finalisterna om går till juryfinalen eftersom. Den här sidan kommer också att uppdateras eftersom ...

Den första bidragsgivaren som har gått vidare till juryfinalen är: Mattias Hällerö med "Den vita staden". Den andra novellisten är Emma Lind och bidraget "Professor i fantasi". Den tredje novellisten som går vidare till juryfinalen är Patrik Centerwall med bidraget "Kulturkontrollanterna". Den fjärde novellisten som går vidare är Louise Kindblom och bidraget "Oskyldigt dömd"Den femte finalisten som går vidare är Oskar Källner med bidraget "Vid världens ände". Den sjätte finalisten som går vidare till juryfinalen är Björn Calander med bidraget "Nolltolerans". Finalist nr 7 är Jonna Axelsson med bidraget "Staden utan blommor". Finalist nr. 8 är Frank Berger och bidraget "Kyrkklockorna över Fagerkulla". Finalist nr. 9 är Håkan Gulliksson och bidraget "Tillbaka från framtiden". Den näst sista novellisten som går till juryfinalen är Martin Ekdahl med bidraget "Metaion". Och den allra sista novellisten som går vidare till juryfinalen är Christina Nordlander med bidraget "Skruven".

GRATTIS!

Missa inte VALVAKA den 21/5, då juryns slutliga tre kandidater och juryns motiveringar kommer att avslöjas på en separat evenemangssida för Framtidsnovellens Valvaka.Inga kommentarer: