torsdag 21 mars 2013

Dagen D idag

Äntligen, äntligen så kom den dag jag väntat på i en halv evighet. Eller åtminstone i sex lååååååånga veckor: AVGIPSNINGSDAGEN!!!


Det har varit sex tuffa veckor. Ett gipspaket på drygt 2 kg som man inte får stödja på alls, i kombination med axlar och nacke som inte pallar belastningen av att hoppa omkring på kryckor, är inget jag vill rekommendera. Att benet svullnat upp så snart jag inte intagit högläge har gjort att jag fått mer tålamodsträning än på många år. Det är så himla underbart att äntligen slippa släpa på gipset! Och fantastiskt att kunna stödja lite på foten. För att inte tala om hur ljuvligt det ska bli att få ta en lång dusch utan att vara inplastad! Mmmmm .... Det kommer definitivt att krävas en hel del träning och en hel massa hudkräm innan mitt underben börjar påminna om sig själv igen. Snacka om att man tappar muskelmassa snabbt. Kommer att vara sjukskriven några veckor till och det behövs nog. Men nu finns det hopp!

Frakturen var alldeles ovanför fotleden. Ganska svullet ännu.
Min nya kompis: En skenstövel som jag kommer att få använda de närmaste veckorna.
Och min gamla, vid det här laget, invanda gåbock som får lov att hänga med ett tag till.

3 kommentarer:

Anders Textorius sa...

Vad skönt för dig!! Hoppas våren kommer nu också så att man slipper alla lömska isfläcker. Läste att det per vecka sker 200 isfallolyckor....

Anonym sa...

Härligt :) ´/Desirée

Anonym sa...

Så skönt att bli av med gipset! Lycka till med träningen! /Mamma