tisdag 6 november 2012

Håll tummarna!

www.novellisten.se 
För någon månad sedan så sa jag lite kaxigt här i bloggen att jag skulle lära mig e-bokskonvertering. Jag menade: Hur svårt kan det vara egentligen? Tja, med riktigt bra hjälp så var det faktiskt inte särskilt svårt alls! :)

Räddaren i nöden heter Teuvo Lahtinen och driver sajten Novellisten som har specialiserat  sig på digitala publicationer. Och bäst av allt: Han fixade det inte bara åt mig utan svarade tålmodigt på alla mina dumma frågor. Stort tack, Teuvo! Nästa gång ska jag försöka alldeles själv - jag lovar. Tror jag har en bra chans att lyckas nu, tack vare Teuvo. Han håller också på att bygga upp en ny sajt för alla oss som vill lära oss att producera e-böcker: Allt om e-bok.

Så nu kan jag stolt meddela att e-boken Istället för ensam av Teresa Jörgensen kommer att släppas av Duo Dito Förlag den 15/11. Härligt! Den 30/11 kommer vi släppa vår andra barn/ungdomsbok Där jag inte längre syns av Petra Hillring. Och den 30/11 (om allt går som planerat *peppar, peppar*) släpps även vår andra novellantologi Dåtidsnovellen av Anders Textorius och vinnarna i novelltävlingen med samma namn: Olga LozovskaiaKatarina Wikholm och Rikard Rönnels. Dåtidsnovellen är fortfarande under produktion så vi får se om vi hinner få ut den i tid. I slutet av november/början av december kommer vi förhoppningsvis få en kull valpar här hemma och i så fall får jag nog lov att ta lite ledigt från förlagsjobbet. Håll tummarna!


Kullen vi fick förra året: Triumf, Bonus och Mirakel bara några dagar gamla...

Inga kommentarer: