fredag 23 november 2012

Bokbloggare sökes!

Har du en blogg när du brukar skriva om böcker? Skulle du vilja läsa och tycka till om "Där jag inte längre syns" av Petra Hillring som släpps den 30/11? Maila i så fall till Duo Dito Förlag och berätta lite om dig själv och din bokblogg!

Om boken
När Linas syster Linda hamnar på sjukhus efter ett självmordsförsök, blir alla i hennes närhet chockade. Vad är den hemlighet som drivit Linda till att vilja dö? Svaret finns i hennes dagbok och allteftersom Lina läser, uppdagas sanningen om Lindas liv.

Petra Hillring bor i Värmland och jobbar som pedagog. Där jag inte längre syns är hennes debutbok och kan läsas av såväl ungdomar som vuxna.


Julklappstips från oss på Duo Dito Förlag
För dig som inte bokbloggar men ändå vill läsa "Där jag inte längre syns" så finns möjligheten att förhandsbeställa den för 99 kr + frakt. Är du på jakt efter julklappsböcker för unga så hittar du också Duo Dito Förlags "Istället för ensam" av Teresa Jörgensen för endast 49 kr + frakt. Den har nyss släppts som e-bok och det firar vi med ett riktigt bra pris på den tryckta boken lagom till jul. Min egen självbiografi "Älskade ungar" finns även den att beställa till kanonpriset 49 kr + frakt. Är du nyfiken på vad den handlar om så kan du läsa ett smakprov här!

Kan skvallra om att vi snart startar Bokeris julkampanj med många spännande titlar för alla åldrar utgivna av små förlag och independent författare. Så håll ögonen öppna!

www.bokeri.se 


Inga kommentarer: