onsdag 17 oktober 2012

Refuserad - Jättekul!

Desirée Fredlund (en av Duo Dito förlags författare) är med i en intervju i nr. 43 av Året Runt den här veckan om sin bok Refuserad. Efter att ha varit tillsammans med Desirée på Bokmässan för ett par år sedan så fick jag idén till boken och bad henne att samla ihop material från sin blogg. Desirée är nämligen en av de mest målmedvetna personer jag någonsin mött och bra vägrar att ge upp sina drömmar!

Läs Desirées eget blogginlägg!

Refuserad - från amatör till proffs i den ädla konsten att inte bli publicerad som författare
En befriande humoristisk och självutlämnande bok om att jaga sina drömmar och om att aldrig, aldrig ge upp.

Har du en dröm som du går omkring och bär på? Något du verkligen kämpar för? Eller har du kanske en dröm som du nästan slutat hoppas på att kunna förverkliga. Kanske för att det är så svårt att hitta vägar. Eller för att du inte törs. Eller kanske för att du redan försökt så många gånger utan att lyckas?

Desirée kämpar outtröttligt för att uppnå sina mål och ger inte Jante en chans att hålla henne tillbaka. Genom sin fantastiska energi och förmåga att tänka utanför ramarna kan hon fungera som en inspirationskälla för oss alla oavsett arten av våra drömmar. Hon har gått från amatör till proffs i den ädla konsten att inte bli publicerad som författare. Nu debuterar hon som författare med sin inspirationsbok Refuserad.

När vi blandar Desirées populära blogginlägg med privata bilder, dagboksinlägg och reflektioner blir detta en befriande humoristisk och självutlämnande bok om att jaga sina drömmar och om att aldrig, aldrig ge upp.

Nu har Desirée gett ut sin första roman My och håller på att färdigställa del två i serien om My. Är du nyfiken så kan du köpa både Refuserad och My i vår Bokeributik eller i de flesta Internetbokhandlar.

Inga kommentarer: