fredag 19 oktober 2012

Mysig paus

"Operationen misslyckades men patienten överlevde!" sa pappa lite skämtsamt när jag blev förvånad över att han ringde mig så snabbt efter den planerade operationen. Tyvärr hade de inte lyckats med det planerade ingreppet utan varit tvungna att avbryta. Därför kom pappa hem  tidigare och i bättre skick än vi trott. Lite jobbigt, då de måste göra om det vid ett senare tillfälle förstås, men det gav oss chansen att umgås i lugn och ro några dagar - En ovanlig lyx!

Många sena nätter, mycket prat, härliga höstpromenader, gott vin, god mat och lite shopping har det blivit. Mysigt! Igår var vi till Västervik och bl.a. Lager 157. Hittade bara några goa sjalar och ett par vantar denna gång. Däremot sprang jag på superfyndet på Skokällarn: Ett par softshell waklingshoes med möjlighet att enkelt montera isdubbar för 250 kr. Jippie - Vinterns hundpromenader är räddade! Hoppas de är lika bekväma som smart konstruerade ... :)


Pappa har fått äta LCHF-kost hela veckan och är - om inte helt övertygad - så åtminstone ganska nöjd efter att ha fått smaka på rätter som moussaka, broccoligratäng med bacon och blomkålsmos med lax. Här fixar han en toppengod aubergine- och zuccinigratäng som vi åt med en god sallad och kycklingfilé. Mums!

Inga kommentarer: