måndag 22 oktober 2012

Boken du inte får missa ...

... om du har funderingar på att bli egenutgivare!

OM BOKEN

Drömmer du om att hålla din egen bok i handen? Nu är det dags att göra verklighet av drömmen. Att ge ut en bok är lättare än det låter. Och roligare.
Förverkliga din bokdröm blandar inspirerade berättelser med handfasta råd om allt från kärnläsare till releasefest. Begrepp som ISBN, pliktexemplar och inlaga förklaras på ett enkelt och överskådligt sätt. Boken ger också exempel på vanliga upplagor och berättar vad som är skillnaden mellan a-pris och f-pris.
Författarna Joanna Björkqvist och Kristina Svensson delar med stor entusiasm med sig av sina och 25 kollegors erfarenheter av att ge ut böcker. Allt för att också du ska kunna gå från en spirande tanke till en färdig bok. Utan att göra deras misstag längs vägen. 
________________________________________________________________
Eftersom jag och är en av de som blivit intervjuade i boken så gör jag ingen regelrätt recension. Kan bara säga att jag önskar att denna guldgruva med råd och tips fanns när vi startade vårt Duo Dito Förlag 2010! Tänk så mycket tid jag skulle ha sparat ... :)2 kommentarer:

Joanna Björkqvist sa...

Vad kul att du tycker att boken är en guldgruva, Helena! Tusen tack för det!

Helena Dahlstrand sa...

Ja, den är toppenbra Joanna och jag kommer att rekommendera boken till alla jag möter som har funderingar på att ge ut själva! :)