måndag 11 januari 2010

Slut på jullovet!

Får man säga "Äntligen!", eller?

Konstigt: I början av varje längre lov så känns det alltid SÅ härligt att slippa alla vardagsrutiner. Men när lovet tar slut är det alltid lika skönt att komma in i rutinerna igen! Mest av allt beror det säkert på att det blir lite lugn och ro här hemma igen. Åtminstone under dagtid. Med 3 hel- och 4 halvboende tonårskidz i huset är det nämligen sällan tyst under loven. (Ja, det skulle väl vara tidigt på morgonen i så fall... :) Dessutom verkar kidzen ha en underlig förmåga att yngla av sig på något sätt. Vet inte om det är någon sorts celldelning men det är inte ovanligt att hitta ett gäng 5-10 stycken framför en film i tv-soffan. Eller 3-4 tjejer i full fart med hårfriserande eller sminkande i badrummet. Iofs jättekul att de trivs här hemma! Efter ett par veckor börjar man dock fundera över om det inte vore läge att bygga ett eget hus åt oss vuxna ute på gården... :)

3 kommentarer:

Cornelias Cottage sa...

Passa på att njut - snart flyttar de hemmifrån - huua... hemska tanke. Har sagt till min Lilla Gumma att hon inte får! ;)

Önskar dig en bra måndag - kram!

Några rader om mig: sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Helena Dahlstrand sa...

Du har så rätt, Cornelia! Det kommer att bli ofattbart tyst och tomt om några år när alla flyttat ut. Nästan ofattbart! Jag ska nog inte klaga mer... :)

Tisdagskram / Helena