torsdag 3 december 2009

Äntligen!

Nu har jag äntligen flyttat in i mitt nya, fina hemmakontor! Helt underbart, efter att ha försökt jobba mitt i byggkaoset i serveringsgången här hemma. Ni kan aldrig ana vad det är skönt att kunna stänga en dörr om sig ibland!

Så nu ska vi "bara" försöka på lite fason på resten innan jul. Vi bygger ju både till och om vårt hus eftersom det är alldeles för litet för vår stora familj. Byggdammet ligger tjockt överallt och Sanna sover i en skrubb för tillfället. Vi har ett rum till som måste tapetseras före jul och en stor omlokalisering av barnsovrum! Till jul flyttar nämligen Ida hit på heltid igen (superkul!) och vi måste ju få plats allihopa. Men hinner vi inte städa så har jag fått tipset att strö glitter över allt damm, skruva ur alla glödlampor och investera i en massa levande ljus. Just nu känns nödplanen oerhört lockande.

I kväll blir det julsånger med den tillfälliga FBK-kören och i morgon blir det svin-spruta. På lördag är det glögghoppet i hundklubben och på måndag är det avslutning för alla skrivarkurser. Herregud, vad tiden går fort den här tiden på året! Undrar just hur man ska hinna allt? Men det lär väl bli jul oavsett, så... :)

2 kommentarer:

Cornelias Cottage sa...

Kör på nödplanen tycker jag =) Låter mysigt! Föresten - kan vi inte ta en fika eller lunch när du är i Jkp? Kram!

Cornelias Cottage sa...

Hej hopp! Jag är på jobbet i Jönköping hela nästa vecka, så hör bara av dig när du är i stan. Önskar dig en trevlig helg =)